Despre noi

Sc Karbel Com SRL este o societate comerciala privata cu sediul in Bacau, judetul Bacau, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul importului si comercializarii de piese camioane si utilaje agricole.

Obiectul principal de activitate al firmei este este importul si distributia pieselor de schimb pentru camioane, semiremorci, autoutilitare, autoturisme si utilaje de toate marcile.
Firma noastra se adreseaza posesorilor de camioane, remorci si semiremorci, autoutilitare, autoturisme si utilaje, de toate marcile.

Personalul nostru calificat si bine instruit va sta la dispozitie si raspunde tuturor cerintelor dumneavoastra, ridicandu-se la cele mai inalte standarde de profesionalism.

Cererile dumneavoastra de pret sunt rezolvate in cel mai scurt timp de o echipa tanara si dinamica, cu o vasta experienta in domeniul vanzarii pieselor de camioane si semiremorci, cu solide cunostinte tehnice si care dispunde de cele mai moderne mijloace de identificare a reperelor de care aveti nevoie.

In calitate de importator si distribuitor al produselor unor firme de renume din Europa, avand o experienta si o cunoastere tehnica solida dobandita de-a lungul anilor, ne propunem sa va venim in sprijin gasind impreuna solutia perfecta pentru afacerea dvs.

Pentru alte informatii, colaborari / oferte en-gros va rugam sa ne contactati.